Politică

UPDATE: Proteste în întreaga țară! Liderii țării sunt dispăruți

Mai multe proteste spontane au avut loc în întreaga țară în seara de duminică. Românii au ieșit în stradă în mai multe orașe, împotriva noilor măsuri luate de autorități, pentru prevenirea pandemiei de coronavirus.

Mii de protestatari au mărșăluit pe străzi la miezul nopții de duminică spre luni, în Galați, București, Arad, Bistrița, Cluj-Napoca și Brăila. Oamenii spun că nu mai au din ce să trăiască, că vor libertate și că preferă să moară de coronavirus, decât să moară de foame.

Aceștia au scandar împotriva lui Raed Arafat și a ministrului Lucian Bode. Protestatarii au strigat “Libertate!”,  “Jos Guvernul!”, “Criminalii!”. Foarte mulți manifestanți nu au purtat mască și nu au păstrat distanța fizică, majoritatea fiind tineri. 

UPDATE 00:50 :

Protestele continuă și la această oră!

Printre protestatari se află artiști, patroni și angajați din domeniul HoReCa. Deși e trecut de miezul nopții, protestatarii sunt în continuare pe străzile mai multor orașe din țară, iar conducătorii țării sunt de negăsit de către jurnaliști. 


Pompierii rezerviști s-au alăturat protestelor și scandează împotriva lui Raed Arafat.

Au trecut 4 ore de la startul protestelor, iar liderii țării nu au ieșit cu nicio declarație publică. Oamenii au ieșit în stradă și în Mehedinți. 

Deși e trecut de 02:00, oamenii au ieșit în stradă și în Craiova, Pitești și Brașov!

 

Vizualizări: 3,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: