Eveniment

Unul băut, altul cu permis fals

Un bărbat de 40 de ani, din orașul Tismana, conducea joi un autoturism pe DC Isvarna, deși avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aer expirat.

“Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului”, a transmis IPJ Gorj.

Tot joi a fost depistat un bărbat de 48 de ani, din comuna Isverna, judeţul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Apa Neagră, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cu ocazia controlului efectuat, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile cehe, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta ar fi fals.

În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu deține permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Vizualizări: 3,265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: