Eveniment

Tragedie pe șosea! Mamă și cele două fetițe gemene în autoturismul implicat

Tragedie joi pe DN66, la Branesti, in judetul Gorj. O soferita a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un cap de pod. A murit incarcerata, sub ochii fetitelor sale gemene, in varsta de 10 ani.

ISU Gorj a fost solicitat sa intervină la gestionarea unei situații de urgentă generată de un accident rutier ( un autoturism a intrat intr-un cap de pod) pe raza comunei Brănești, sat Brănești.

La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni și Detasamentul de Pompieri Tg-Jiu cu 2 autospeciale de intervenție pentru descarcerare și o ambulantă SMURD, precum și echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat ca este vorba de 3 victime, o femeie de 42 de ani și 2 fetițe de 10 ani.

Femeia se afla in mașina, încarcerată pe scaunul șoferului. Pompierii au reușit sa extragă victima din mașina, au început manevrele de resuscitare, însă aceasta a decedat. Cele doua fete au fost transportate la UPU Craiova pentru investigații amănunțite de catre o ambulantă SAJ GORJ și elicopterul SMURD Dolj, solicitat in sprijin.

IPJ Gorj a deschis dosar penal pentru a lamuri circumstantele in care s-a produs accidentul.

Vizualizări: 4,460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: