Social

Un spital din Gorj angajează consilier juridic

Spitalul Orăşenesc Sf. Ştefan din Rovinari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale, de execuție, vacante, de  consilier juridic IA, studii superioare.

Postul de consilier juridic este la Compartimentul Contencios, pe perioadă nedeterminată.
Condiţiile specifice de participare la concurs: diplomă de licenţă în specialitatea juridic și 6 ani şi 6 luni vechime în specialitatea consilier juridic.

Abilităţi,calităţi şi aptitudini necesare pentru ocuparea postului: capacitatea de analiză şi sinteză, discernământ şi capacitate de a rezolva probleme; capacitate de autoorganizare şi punctualitate; capacitate de decizie şi reacţie în situaţii de urgenţă, spirit de ordine şi disciplină; abilităţi de comunicare , corectitudine precum și rezistenţă la efort şi stres.

Concursul pentru ocuparea postului vacant va avea loc la sediul Spital Orăşenesc Sf.Ştefan Rovinari, str. Jiului, nr. 1, judeţul Gorj, după cum urmează: în data de  25 mai 2023, orele 10:00 va avea loc proba scrisă iar în data  de  30 mai  2023 orele 10:00 va avea loc interviul. Dosarele candidaților pentru acest concurs se pot depune până la data de 17 mai 2023.

Vizualizări: 702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: