Actualitate

Un singur membru al Directoratului CEO mai este afiliat politic!

Cei trei membri ai Directoratului Complexului Energetic Oltenia care au încheiat contracte pe o perioadă de 4 ani cu producătorul de energie și-au anunțat și apartenența politică pe site-ul companiei. Astfel, după plecarea finului lui Ion Iordache, Costică Popescu din forul de conducere, doar Constantin Trufelea mai este înregimentat politic.

Trufelea este membru al Partidului Național Liberal Gorj și, chiar dacă Iordache a încercat ”decapitarea” lui din Directoratul CEO, se pare că Trufelea a rămas tot aproape de culoarea galbenă.

Nu știm cu ce exact îl mai ajută acum pe Trufelea carnetul de partid, mai ales că la ultima selecție făcută la CE Oltenia acest lucru nu prea a contat, după cum au arătat rezultatele finale.

Trufelea, Dan Plaveti și Ion Bălășoiu au fost singurii care au corespuns cerințelor psihologilor veniți de la Gorj pentru o selecție care a provocat nenumărate scandaluri și care este departe de final, chiar dacă cei trei au semnat noile contracte care se întind până în luna aprilie a anului 2028.

Vizualizări: 1,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: