Social

Un salariat trimis de ALRO în șomaj tehnic s-a sinucis. Mesajul de adio, pe factură!

Un bărbat în vârstă de 46 ani, din Slatina, a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din Slatina, luni. Salariat al fabricii de aluminiu, acesta se afla în şomaj tehnic.

Un coleg de-al bărbatului ar fi încercat, în ultimele zile, să dea de el, însă acesta nu i-a răspuns la telefon. L-a căutat acasă, a găsit uşa locuinţei descuiată, a intrat şi l-a găsit pe bărbat în garsonieră, spânzurat de ţeava de gaze cu firul de la internet.

Pe o factură de utilităţi, lăsată la vedere, bărbatul a scris „Ultima variantă – o moarte“.

Salariat al combinatului de aluminiu ALRO S.A., el fusese trimis în şomaj tehnic, situaţie în care încasa doar 75% din salariul de bază.

„La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 08:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit spânzurat, la domiciliu său, din municipiul Slatina. Pentru efectuarea de cercetări la faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care a stabilit faptul că bărbatul locuia singur. În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului“, a transmis Poliţia Olt.

Cel mai probabil bărbatul şi-a pus capăt zilelor cu cel puţin o zi în urmă.

Potrivit sursei citate, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările în acest caz.

Vizualizări: 1,305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: