Diaspora

Un român dependent de jocuri de noroc și-a pus capăt zilelor

Un român din provincia Asti, regiunea Piemont, care era dependent de loteriile instant și cărțile de răzuit, s-a sinucis dându-și foc.

Românul de 43 de ani nu mai suporta dependența de jocurile de noroc. Nu avea datorii, dar era sufocat de suferința viciului, scrie la Repubblica. Încă o dată și-a pariat tot salariul până pe data de 15 a lunii, cheltuindu-l pe lozuri.

A fost momentul în care bărbatul, zidar de meserie, a decis că nu mai poate. Și-a anunțat soția că se sinucide și a plecat de acasă. ”Nu mai suport, e un coșmar”, i-ar fi spus românul, zidar de meserie, potrivit publicației italiene.


Nu avea datorii, dar era sufocat de angoasa dependentei. Gheorghe era fragil, chiar dacă putea conta pe sprijinul soției și al fratelui său. Așa că ieri în zorii zilei Gheorghe Pintescu, zidar de origine română, a decis să renunțe.


Soția sa a alertat disperată autoritățile, dar nu și-a mai putut salva bărbatul cu care avea doi copii. Vineri dimineță, pe 14 iulie, localnicii din Agliano Terme au descoperit în extravilanul așezării o mașină care ardea, iar înăuntru un cadavru carbonizat.

Vizualizări: 774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: