Actualitate

Un protest al salariaților CE Oltenia a fost interzis

Decizie controversată a autorităților locale din Craiova, care le-au interzis salariaților Complexului Energetic Oltenia să protesteze în fața Prefecturii Dolj.

“La Craiova, grație presiunilor politicienilor PSD - PNL locali, ni s-a interzis protestul din fața Prefecturii Dolj, din data de 23 iunie, fără motiv întemeiat, direcționându-ne undeva la iesirea din oraș spre Breasta, în fața Luncii”, acuză Florin Cimpoieru, cel care a cerut autorizația pentru miting.

Municipalitatea a invocat faptul că sunt în pregătire mai multe evenimente estivale, care au loc în centrul Craiovei. “Suntem tratați ca niște neoameni de către niște politicieni mizerabili. Asta merităm, după 35-40 de ani de muncă în condiții de muncă deplorabile!?”, întreabă salariatul CE Oltenia.

Acuzații similare a lansat și sindicalistul Nicușor Văduva. “SISTEMUL refuză solicitarea energeticienilor din Dolj de a picheta Prefectura pe data de 23 iunie 2022, timp de două ore, protest prin care cerem Guvernul României să oprească ABUZUL și să aplice în totalitate legea 197/2021! Indiferent de câte piedici ne va pune acest SISTEM, noi vom continua lupta și nu vom înceta să ne cerem drepturile! La fel ca și colegii noștrii din Gorj, vom depune în fiecare săptămână solicitare de a protesta în fața Prefecturii județului Dolj în fiecare zi de joi, între orele 16:00 și 18:00”, a transmis Văduva.

 

Vizualizări: 2,038

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: