Actualitate

Restaurantul Lăcrămioarei Pințea a ajuns în top 3

Lăcrămioara Diaconu Pințea, membru în Directoratul Complexului Energetic Oltenia, este protagonista unui articol sponsorizat, în care este prezentată ca o femeie de succes.

Pințea este cel mai contestat membru al Directoratului CE Oltenia, mulți mineri și energeticieni acuzând-o că a conceput planul de închidere accelerată a acestui sector de activitate.

În articolul laudativ apare însă ca “unul dintre liderii de succes ai sectorului energetic din România”, “implicată în procesul de restructurare al Complexului Energetic Oltenia, care a primit recent aprobare de la Comisia Europeană pentru un ajutor financiar în valoare de 2,7 miliarde de euro”.

În articol se menționează că restaurantul lansat în urmă cu puțini ani de aceasta a ajuns în top 3 în București. “Pe lângă cariera clădită în domeniul energiei, aceasta a decis să își urmeze și o pasiune pe care o împărtășește cu cele două surori ale sale, și anume, gastronomia. Astfel a venit ideea înființării unui restaurant de casual fine dining, Noeme, care la scurt timp de la lansare a ajuns în top 3 restaurante din București (conform clasamentului Tripadvisor). Sora Lăcrămioarei, Carmen Diaconu (head chef-ul Noeme), a obţinut nominalizarea Woman Chef of the Year în cadrul prestigioaselor premii Gault et Millau, ediţia 2019”, se arată în articolul sponsorizat, pe care îl puteți citi integral aici.

 

Vizualizări: 3,171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: