La modă

Un operator de telefonie renunță la cartele preplătite

Digi România a dat o veste de-a dreptul neașteptată pentru cei care au cartele prepay la compania de telecomunicații, iar de la 1 iulie renunță la acestea.

Operatorul de telefonie Digi a transmis că, de la data de 1 iulie, serviciile de comunicaţii electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite vor fi retrase din oferta comercială. 

„De la această dată nu mai pot fi achiziţionate cartele noi şi nu mai pot fi reîncărcate cartelele existente, creditele disponibile putând fi consumate ca atare sau prin achiziţionarea extraopţiunilor disponibile, până cel mai târziu la 30.09.2023. 

Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă recomandăm să utilizaţi în continuare serviciile de comunicaţii mobile Digi prin intermediul serviciilor postplătite (abonamente), disponibile într-o ofertă largă de servicii, cu tarife începând de la 2 euro/lună şi cu posibilitatea de a vă păstra acelaşi număr de telefon.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute prin apelarea centrului de Relaţii cu Clienţii la numărul de telefon 0314004401 sau în orice punct de prezenţă Digi”, a transmis Echipa Digi.

Anunțul vine după ce Digi a redus continuu abonamentele de telefonie mobilă care au ajuns aproximativ la același preț cu cartelele preplătite, unele valabile trei luni, sau chiar mai jos. 

Vizualizări: 1,389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: