Actualitate

Un nou deces la CEO, un lăcătuș de 49 de ani!

Un salariat al Complexului Energetic Oltenia a decedat la doar 49 de ani, vestea fiind anunțată de colegii de la Cariera Roșia.

Luni a fost anunțat un alt deces în cadrul Complexului Energetic Oltenia, cel al unui lăcătuș în vârstă de 49 de ani, Constantin Grivei, care lucra la Cariera Roșia.

”Colegii de la Cariera Roșia mă anunță că au mai pierdut un coleg din timpul activității. Avea 49 de ani și lucra ca lăcătuș pe excavator”, a transmis Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari.

:Cei care doresc să își ia un ultim rămas bun de la Constantin Grivei o pot face la reședința lui din Romanești nr 12 începând de luni seară, 29.05.2023.  Înmormântarea va avea loc joi 01.06.2023 la ora 14, la biserica din Romanești",  a anunțat familia.

Recent, liderul sindical Nicușor Văduva, a anunțat decesul unui alt lăcătuș mecanic, care se pensionase de aproximativ un an, pe caz de boală, din cadrul Termocentralei Ișalnița. Fostul angajat al Termocentralei Ișalnița a decedat la doar 56 de ani.

În ultima perioadă mai mulți mineri și energeticieni se pensionează pe caz de boală după ce dobândesc diferite afecțiuni la locul de muncă. 

Vizualizări: 4,629

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: