Social

Primul eșec al anului pentru CSM Târgu Jiu 

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea de pe teren propriu cu Gloria Bistrița, scor 23-33, acesta fiind primul eșec al anului pentru formația gorjeană.

După o serie de trei victorii consecutive, handbalistele de la CSM Târgu Jiu au dat peste una dintre formațiile de top ale Ligii Florilor. Din păcate gorjencele nu au mai putut trece și de Gloria Bistrița care le-a administrat o înfrângere destul de dură. 

Sala Sporturilor a fost plină până la refuz, aproximativ 1000 de spectatori fiind prezenți la meci pentru a le susține pe fete deși meciul era transmis în direct și la Tv. 

Având în față o echipă mult mai puternică, atât ca valoare a lotului cât și ca buget, CSM Târgu Jiu nu a putut rezista decât în primele minute de joc când a și condus pe tabelă. Plusul de experiență al echipei din Ardeal și valoarea jucătoarelor și-au spus cuvântul, formația oaspete câștigând cu scorul de 33 – 23.

Cea mai bună marcatoare pentru gazde a fost Ana Cătălina Ciolan, care a reușit 6 goluri în poarta Bistriței. Remarcată a fost și Ekaterina Dzhukeva, portarul de națională al CSM-ului care și-a trecut în cont 15 parade în acest meci.

Vizualizări: 444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: