Social

Centru de sănătate modern într-o comună din Gorj

Primăria din comuna Logrești a reușit să obțină finanțare prin PNRR pentru modernizarea centrului de sănătate din localitate, a anunțat primarul interimar Elena Țană.

Unitatea sanitară din comuna Logrești, județul Gorj, va fi modernizată cu bani europeni nerambursabili, sumele de bani alocate urmând să fie folosite pentru reabilitarea, extinderea sau dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanță a ambulatoriilor de specialitate. 

„Încep să apară și rezultatele. Am deosebita plăcere să vă anunț că în urma depunerii mai multor proiecte pentru obținerea de fonduri europene s-a mai reușit încă o  finanțare prin PNRR. Este vorba de modernizarea Centrului de Sănătate Logrești” a anunțat primarul Elena Țană.

Ministerul Sănătății a finalizat evaluarea dosarelor depuse pentru finanțarea proiectelor de modernizare și dotare a ambulatoriilor de specialitate din România. În cadrul Investiției specifice – Unități de asistență medicală ambulatorie din PNRR au fost depuse 142 de cereri de finanțare iar în urma evaluării au fost selectate în ordinea descrescătoare a punctajului obținut, 55 de unități sanitare.

Vizualizări: 955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: