Social

FCU Craiova vrea Cupa României în acest sezon

Cupa României este singurul obiectiv l care se mai pot gândi cei de la FCU Craiova în acest sezon iar jucătorii sunt optimiști și motivați să îl atingă.

Preluarea echipei FCU Craiova de către italianul Nicolo Napoli a schimbat percepția despre formația olteană. Dar chiar dacă acum a devenit o echipă puternică a Ligii 1, FCU nu se poate gândi la alt obiectiv în acest sezon decât Cupa României.

Șansele pe care FCU Craiova le mai are pentru a prinde un loc de play-off sunt mici dar în cupă oltenii au posibilitatea chiar să câștige un trofeul în acest sezon. Portarul Robert Popa spune că se gândește la Cupa României ca la un obiectiv realizabil. „Și Cupa României e importantă. Avem șanse mai mari acolo, dar ne jucăm șansa și pentru play-off cât timp există șanse matematice. Vom lupta până la capăt. Orice jucător se gândește la națională. Dar până la urmă trebuie să joc foarte bine, să demonstrez la echipa de club și apoi selecționerii vor decide”, a declarat Robert Popa, pe pagina oficială de Facebook a FCU.

FCU Craiova  se pregătește în țară în această perioadă iar sâmbătă va disputa un meci amical cu CS Mioveni.

Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: