Actualitate

Lider despre noii angajați: Credem că vor rămâne

Președintele Cartel Alfa Gorj, Alin Munteanu, crede că vor fi găsite soluții pentru cei 1.800 de salariați ai Complexului Energetic Oltenia încadrați pe perioadă determinată, în sensul continuării activității.

“Am avut o discuție mai mult informală. Se caută în continuare soluții pentru a fi menținuți toți angajații în cadrul companiei. Suntem optimiști. Credem că vor rămâne în cadrul companiei, în perioada următoare”, a spus Munteanu la Radio Infinit. 

Contractele expiră la jumătatea anului și se speră prelungirea acestora cu încă șase luni, mai ales că urmează un val de pensionări din compania care are peste 11 mii de salariați.

Este posibil ca economia să se facă prin reducerea numărului de șefi. “Se lucrează la un plan de reorganizare a mineritului și a personalului TESA. Nu știm cum va fi făcută această reorganizare. Știm doar că se lucrează la ea. Se lucrează și la o reașezare a birourilor. Eu am spus mereu că, în cadrul companiei, e un număr prea mare de șefi”, a mai spus președintele Cartel Alfa Gorj.

Pe 7 iunie, sindicatele vor afla cum arată bugetul de venituri și cheltuieli al companiei, cel inițial fiind respins de acționari, din cauză că fondul de salarii este mai mare decât anul trecut.

Vizualizări: 2,161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: