Social

Angajări la CAS Gorj 

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unor funcții publice de execuție care sunt temporar vacante. 

Este vorba de două funcții de consilier, clasa I, unul cu grad superior, iar celălalt cu grad de asistent, pentru Serviciul Evaluare-contractare servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, analiză cereri și eliberare decizii îngrijiri la domiciliu și dispozitive medicale. 

Pentru postul de consilier cu grad superior, candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în știinţe sociale (domeniul fundamental), știinţe economice (ramura de ştiinţă). De asemenea, trebuie să aibă o vechimea minimă în specialitatea studiilor de 7 ani.

La concursul pentru postul de consilier cu grad de asistent pot să se înscrie absolvenții de studii universitare de licenţă absolvite în aceleași domenii, cu o vechimea de cel puțin 1 an în specialitatea studiilor.

Candidaturile pot fi depuse până în data de 13 ianuarie, urmând ca proba scrisă să fie susținută de candidați în 31 ianuarie, la sediul instituției de pe strada Prahova din Târgu Jiu.

 

Vizualizări: 3,224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: