Eveniment

Un mort și șapte răniți într-un accident cu șase autovehicule

Un accident mortal a avut loc duminică seara pe autostrada Sibiu – Boița fiind implicate șase autoturisme, o persoană decedând iar alte șapte fiind rănite.

În accident au fost implicate șase autovehicule în care se aflau nouă persoane. În urma evenimentului rutier o persoană a decedat iar alte șapte au fost rănite. ”În urma evaluării medicale 7 persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. O persoană de sex masculin în vârstă de 27 de ani a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Sibiu. Cea de-a 9 persoană implicată în accident, un bărbat de aproximativ 48 de ani, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Inițial, s-a produs o coliziune între trei autoturisme, iar ulterior, din cauza vremii și a vitezei mari, în imediata apropiere s-a produs o coliziune între un microbuz transport marfă și un autoturism. Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita starea de pericol, a sărit între parapeți căzând în gol. Acest ultim autoturism a intrat în coliziune cu microbuzul, dar și cu unul din autoturismele implicate în primul accident. Din păcate, șoferul microbuzului nu a supraviețuit căderii.

 

Vizualizări: 1,446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: