Eveniment

Accident cu cinci victime

Cinci victime, printre care și o fetiță de 4 ani, au ajuns la spital, după ce două mașini s-au ciocnit pe un drum județean din Olt.

Accidentul s-a produs duminică, pe DJ 546A, între localităţile Schitu şi Brebeni din județul Olt.

În urma evenimentului rutier, cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Printre victime se numără și o fetiță de doar patru ani, dar și o femeie care a rămas încarcerată. „Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina, şi un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani, din aceeaşi localitate”, a transmis IPJ Olt.

„În urma accidentului rutier produs pe DJ 546 A a rezultat o victimă încarcerată, femeie, în vârstă de 59 de ani, aceasta a fost extrasă de echipajele de pompieri, politraumatizată şi predată echipajelor medicale. La spital au fost transportate, în total, cinci victime cu diverse traumatisme prin accident rutier, printre acestea fiind şi o minoră, în vârstă de patru ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral şi dureri la membrele inferioare”, a transmis ISU Olt.


Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Vizualizări: 3,825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: