Eveniment

A murit bărbatul accidentat de două mașini într-o zi

Bărbatul care a fost accidentat de două ori în aceeași zi, de mașini diferite, a murit la spital după o săptămână de chin.

Un bărbatul a fost accidentat de două ori în aceeași zi, plecând pe picioarele lui de la spital după primul accident în care suferise o lovitură la cap. Accidentat din nou de o mașină după externare, acesta a fost internat, cu răni grave, iar după o săptămână a decedat.

În urmă cu o săptămână, în timp ce se afla pe bicicletă, bărbatul din Dumbrăveni nu a observat la timp o autoutilitară și a intrat în vehiculul respectiv. A fost preluat de un echipaj SMURD care l-a transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, fiind conștient, și după investigațiile medicale, a fost lăsat de medici să plece acasă.

Tot duminică după-amiază a fost adus din nou la spital cu răni grave. Bărbatul a traversat o stradă din cartierul Burdujeni printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovit de un autoturism. De această dată era în stare gravă, politraumatizat, intubat și ventilat mecanic, prezentând traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng. 

Medicii l-au operat și i-au dat șanse minime de supraviețuire, acesta decedând însă vineri, la spitalul din Suceava.

Vizualizări: 1,647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: