Politică

Un ministru a adormit la propria conferință de presă

​​Ministrul cercetării, inovării și digitalizării, Ciprian Teleman, a ațipit de mai multe ori în timpul unei conferințe de presă la care participa alături de șefulu său de partid, Dacian Cioloș și Anca Dragu, președintele Senatului.


Potrivit publicatiei Sibiul în imagini, ministrul a fost surprins cu ochii închiși și ținându-și capul drept cu greutate, în timpul conferinței de presă susținute la Sibiu.

La un momen dat, Ciprian Teleman a scos telefonul din buzunar, butonându-l preț de câteva minute în timp ce Cioloș răspundea întrebărilor jurnaliștilor prezenți la conferință.

 

„Recunosc că am ațipit! Sunt foarte obosit, deoarece am avut ieri o zi grea, iar în această dimineață m-am trezit de la ora 5”, s-a scuzat Teleman.

 

Ulterior, ministrul a precizat pe Facebook că regretă situaţia de la conferinţa de presă de la Sibiu unde, din cauza oboselii acumulate, a avut câteva momente de somnolenţă. „Ştiu că este un rezultat al oboselii şi tracasării din ultimele luni şi consider că responsabilitatea îmi revine întru totul. Din acest motiv, sper ca situaţia să fie înţeleasă şi din perspectiva umană”, a explicat el.

 

Vizualizări: 1,605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: