Politică

Un lider de partid susține că Virgil Popescu și-a asumat închiderea CE Oltenia

Liderul AUR, George Simion, face acuzații grave la adresa ministrului Energiei, Virgil Popescu, cu care s-a contrat și fizic în parlament.

"Juriștii noștri vor face o plângere pentru grup infracțional organizat pentru acest domn ministru al Energiei împreună cu Pecingină, deputat PNL, cu domnul Dan Vîlceanu şi cu mama domnului Dan Vîlceanu şi cu toţi cei care au pus CE Oltenia pe butuci... Acest ministru, fără să fie obligat de UE, şi-a asumat că închide CE Oltenia în cinci ani, după cum a închis şi Mintia", a spus George Simion în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Afirmația lui George Simion vine după conflictul din Parlament cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, dar și după ce Comisia Europeană tocmai a aprobat 2,7 miliarde de euro pentru Completxul Energetic Oltenia. 

Parchetul General a anunţat marţi că s-a autosesizat şi a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, în legătură cu incidentul de luni din Parlament, când deputatul George Simion, copreşedinte al AUR, l-a bătut pe umăr pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, dar acesta din urmă susține că a fost agresat.

Vizualizări: 4,717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: