Social

Un drum important pentru localnicii din Bălănești intră în reabilitare

Infrastructura din comuna gorjeană Bălăneşti va intra în reabilitare. Drumul comunal ce leagă satele Voiteștii din Vale de Glodeni va fi modernizat, iar în perioada următoare va fi scoasă la licitaţie investiţia pentru finalizarea sistemului de canalizare. 

"În funcţie de banii care vor veni de la guvern vrem să finalizăm două investiţii în infrastuctură. Este vorba de reabilitarea şi modernizarea drumul comunal Voiteștii din Vale - Glodeni, cât şi celălat sector de drum, Ohaba - Blidari. În următoarea perioadă vom scoate la licitaţie şi restul lucrării pentru sistemul de canalizare. Sperăm ca până la finalul anului să fie finalizat, pentru că nu mai este mult de lucru", a spus Ovidiu Pungan, primarul comunei Bălăneşti. 

Acesta are în plan ca până la finalul mandatului să racordeze comuna la gaze. "Un proiect care este necesar pentru comunitatea din Bălăneşti este introducerea sistemului de gaze naturale. Îmi doresc ca până la sfârşitul mandatului să reuşesc să fac şi această investiţie", a spus Ovidiu Pungan.

Vizualizări: 1,217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: