Social

Super-ofertă la Târgul Auto. Un mic, o bere, un vaccin...

Centrele de vaccinare din Gorj stau mai mult goale și este normal, câtă vreme sunt zile bune de când nu a mai fost niciun caz de Covid-19 în județ. Ca și cum nu ar fi suficient că țin 500 de paturi blocate în spitale pentru zece pacienți, acum autoritățile se miră pe unde să mai fugărească oamenii cu vaccinul.

Au încercat în Parcul Central din Târgu Jiu, au eșuat. Au încercat la Mall, au dat rateu și acolo, că lumea e normală la cap, nu se vaccinează în locuri improvizate, doar de dragul vaccinării.

Abia au reușit să “convingă” o sută de adolescenți din Gorj să facă vaccinul, să aibă și ei ce raporta la București. 

Acum le-a venit o nouă idee, fac centru de vaccinare în Târgu Auto. „A scăzut și la noi puțin nivelul de vaccinare. Avem toate centrele de vaccinare cu locuri disponibile. Persoanele care doresc să se imunizeze, pot să se prezinte doar cu buletinul, iar duminică vom deschide, în afara celor două puncte din Parcul Central și din incinta mall-ului, un punct și la târgul auto. Am luat această decizie după ce am discutat cu administratorul târgului. Mi-a spus că a fost un număr mare de vizitatori, în jur de 3-4.000, duminica trecută, și am luat decizia de a deschide un punct de vaccinare și în interiorul acestui târg”, a spus Narcis Stoian, directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj.

Sugerez "geniilor" să amplaseze coverca lângă terasa cu mici și bere. Știți? Poate funcționează ca în ziua votului. Dar mare atenție să nu ne pomenim cu efecte adverse... dăm de alte ălea.

Vizualizări: 3,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: