Actualitate

Un director din CEO intră în ultimele trei săptămâni de mandat

Costică Popescu, membru al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, se apropie cu pași repezi de finalul contractului. Popescu mai are mandat în fruntea companiei energetice până la data de 15 aprilie, iar apoi, cel mai probabil, șederea sa în scaunul călduț al producătorului de energie nu va mai fi prelungit.

Liberalul a ajuns în funtea CE Oltenia cu sprijinul lui Ion Iordache despre care se spune că este nașul său. Costică Popescu a încercat să obțină chiar un mandat pe mai mulți ani în fruntea entității energetice, însă cunoștiințele sale nu au fost suficiente, iar firma de selecție din Cluj nu l-a păstrat pentru a face parte din viitorul Directorat, el fiind practic singurul membru al board-ului de conducere al CEO care nu a reușit să ”treacă clasa”.

Cosmin Trufelea și Ion Bălășoiu își vor termina și ei mandatele în data de 19 aprilie, în timp ce Dan Plaveti mai are contract până la data de 23 aprilie. Cei trei speră să continue în structura de conducere a unității, chiar dacă au trecut etapa finală a “procesului de selecție” cot la cot cu un conflict de interese evident.

Vizualizări: 1,870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: