Politică

UE, zonă de libertate sau propagandă excesivă?

Parlamentul European a votat o rezoluţie prin care Uniunea Europeană devine "zonă de libertate pentru persoanele LGBTIQ", în timp ce tot mai multe persoane de genul acesta apar în funcţii înalte, iar tinerii, chiar de la o vârstă fragedă, se confruntă cu o propagandă excesivă din partea organizaţiilor ce susţin această comunitate. 

Rezoluţia a fost aprobată cu un vot covârşitor, primind 492 de voturi "pentru" şi 141 "împotrivă". Această "veste" a fost evidenţiată de tinerii "open-mind" ai USR. Nimic împotrivă, asta doar dacă nu vor continua cu propaganda toxică. Nimeni nu este stăpân pe viaţa nimanui, fiecare poate face ce vrea, dar cand ajungi să promovezi astfel de lucruri trebuie să fii oprit, la fel cum în spaţiile publice nu poţi aborda orice fel de comportament şi nu te poţi afişa în anumite ipostaze.

Tinerii politicieni de la USR ar trebui să îşi arunce mai mult privirea spre problemele din România. Aceştia au avut un punct de vedere legat de clasarea dosarului "10 august", eveniment la care mulţi din ei au participat fiind foarte vocali împotriva abuzurilor jandarmeriei. Acum, când conduc Ministerul Justiţiei, având pârghiile necesare pentru a cerceta ce s-a întâmplat, nu mai sunt atât de vocali, spunând doar că victimelor le rămâne să caute adevărul la curţile specializate în drepturile omului, adică tot la europeni.

Vizualizări: 2,602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: