Actualitate

CE Oltenia a comunicat noile angajări la AJOFM Gorj

Complexul Energetic Oltenia a comunicat la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj cele 600 de noi angajări. Cele mai multe posturi anunțate vacante de compania energetică sunt de lăcătuș mecanic, mai mult de jumătate din numărul total de angajări. Compania energetică face angajările pentru trei zone.

150 de locuri sunt de electrician echipamente electrice și energetice. Dintre acestea, 56 de posturi sunt pentru zona Motru, alte 80 sunt pentru Rovinari și 19 pentru zona Mătăsari. 

De asemenea, compania energetică a mai comunicat vacante alte 108 posturi de lăcătuș mecanic pentru zona Motru, 236 pentru zona Rovinari și 76 pe zona Mătăsari. Compania energetică mai angajează personal pentru 10 posturi de sudor pe zona Rovinari și alte 15 pentru Motru. 

Oferta de muncă expiră în data de 31 mai, conform informațiilor de pe site-ul AJOFM Gorj. Conform planului inițial, noile angajări de personal ar fi trebuie să se facă cu 1 mai, însă reprezentanții companiei au anunțat recent că 400 dintre noii angajați vor începe activitatea pe 9 mai, iar ceilalți 200 pe 16 mai.  

Compania este obligată să comunice posturile vacante la AJOFM Gorj, în acest caz fiind mai mult o chestiune de formalități, pentru că recrutările au fost făcute demult, procesul fiind început încă de la finele anului trecut.  

 


 

Vizualizări: 2,054

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: