Diaspora

UE vrea să pluseze. Finanțare pentru înarmarea Ucrainei de 2,5 miliarde €

Statele membre ale Uniunii Europene urmează să aibă o întâlnire luni, 18 iulie, unde miniștrii de Externe ai țărilor membre vor lua la cunoștință despre alocarea unei noi finanțări pentru înarmarea Ucrainei. 

Este vorba de 500 de milioane de euro, care se adaugă sumelor acolote deja. Prea puțin... eu sugerez reprezentantului României să dubleze suma.

Cu acești bani, finanțarea totală a armelor pentru Ucraina ajunge la 2,5 miliarde de euro!!!! În ultimele luni, blocul european a fost de acord cu mai multe runde de finanțare a armelor pentru Ucraina în cadrul așa-numitei "Facilități Europene pentru Pace".

Foooarte convingător! Vrei pace, îți dau arme, facem nuntă... luăm coroane, iar la înmormântare...dăm cu artificii și aducem lăutari.

Ridicarea plafonului ar putea genera discuții între statele membre, fiindcă decizia presupune reducerea banilor alocați proiectelor din alte țări. 

Hai să o văd și pe asta!! Când Uniunea Europeană a ajuns să fie condusă de o castă, când guvernele sunt marionete în adevăratul sens al cuvântului... ce așteptări să avem?

Vizualizări: 1,333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: