Eveniment

Șoferiță ucisă de propria mașină. A sărit din mers!

O șoferiță a murit strivită de propria mașină după ce a sărit din autoturismul al cărui motor s-a oprit în timp ce mergea pe un drum în rampă. Tragedia s-a produs în localitatea Sihlea din județul Vrancea, pe un drum care trece prin albia unui râu, informează Observatornews. 

Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul mașinii sale și circula pe un drum în rampă aflat pe un câmp când motorul s-a oprit. Fata s-a speriat și a sărit din autoturism, fiind prinsă sub roți.

 
Din păcate, șoferița nu a mai putut fi salvată. A fost preluată de o ambulanță, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul.

„La data de 5 iunie a.c, ora 20.10, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un eveniment rutier produs pe un drum neclasificat, adiacent DJ 202E, drum care ocolește podul de peste pârâul Slimnic, prin albia acestuia, din localiatea Sihlea, din direcția Sihlea către Voetin.

 

Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că, în timp ce o femeie, de 27 de ani, din comuna Sihlea, conducea un autoturism pe o porțiune în rampă, motorul acestuia s-ar fi oprit, conducătoarea s-ar fi panicat și ar fi a sărit din autovehicul, fiind prinsă sub acesta.

În urma evenimentului, femeia a suferit leziuni, a fost preluată de ambulanță însă, din nefericire, ulterior aceasta a decedat”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Polițiștii vrânceni continuă cercetările în acest caz, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Vizualizări: 4,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: