Diaspora

UE le-a blocat banii destinați guvernului, dar nu și pe cei destinați ONG-urilor sorosiste! 

În timp ce guvernul ungar suportă amenzi și fonduri blocate, două treimi din ultimele finanțări ale UE au fost direcționate în Ungaria doar ONG-urilor "pentru o societate deschisă", organizații fondate și sponsorizate de miliardarul american George Soros. 

Ultimele rapoarte arată că 567 milioane HUF maghiari (1,46 milioane EUR) au fost alocate ONG-urilor în cadrul programului UE pentru cetățeni, egalitate, drepturi și valori (CERV) la începutul lunii iunie a acestui an. 

Principalele organizații non-guvernamentale care au beneficiat de sprijin financiar de la Bruxelles sunt:

Comitetul Helsinki – Societatea pentru Libertăți Civile (TASZ): 71 milioane HUF

Societatea Háttér (pentru homosexuali): 64 de milioane HUF.

Asociație condusă de Amnesty International: 100 de milioane HUF

Institutul Republicii: 59 milioane HUF 

Este important de menționat că aproape două treimi dintre organizațiile câștigătoare au primit de mai multe ori granturi de la Fundațiile George Soros Open Society, fundații care la acest moment au fost preluate de fiul miliardarului, Alexander Soros. De la implicarea fiului a fost creat un număr și mai mare de aplicații care se ocupă de probleme LGBTQ și de migrare. Sunt aceleași aplicații care urmăresc să susțină acțiuni antiguvernamentale precum proteste coordonate, ultimul fiind împotriva fabricii de baterii din Göd.

Aceeași strategie a fost și este folosită și în România, platformele online deținute de ong-uri fiind arhicunoscute pentru propagandă, stocare de date personale și, nu în ultimul rând, instigare la proteste, unele ducând chiar la răsturnări de guverne. Interesant de știut, care au fost sumele destinate în România, organizațiilor Declic, Bankwatch, Greenpeace....și cuprinsul agendei pentru aceste finanțări!! 

Vizualizări: 1,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: