Eveniment

Ucigașul tinerilor de la Bran, capturat în podul casei

Criminalul care a ucis cu sălbăticie doi tineri în locuința lor de la Bran a fost găsit de polițiști ascuns în podul casei, înarmat cu un cuțit, atunci când a fost capturat și arestat.

Cei doi tineri, soț si soție, din Bran, județul Brașov, au fost uciși cu sălbăticie fiind măcelăriți în dormitorul conjugal fără să fi apucat să se apere. Oribila crimă a avut loc duminică noaptea iar cei care i-au căutat a doua zi au găsit ușa de la intrare spartă iar cei doi au fost găsiți morți în dormitorul de la etaj (foto protv.ro). Soții zăceau pe podea, lângă pat, iar de jur împrejur era plin de sânge, cei doi având răni grave la cap.

Căutând urma criminalului câinele de urmă al polițiștilor s-a oprit în grădina celui bănuit de rude, văr cu tânărul ucis, iar agenții au zărit în curtea lui un topor, presupusa armă a crimei, dar anchetatorii nu au putut intra în gospodărie pentru că nu aveau un mandat de percheziție. Până la obținerea mandatului, polițiștii l-au căutat pe presupusul suspect pe dealurile din zonă și abia după 8 ore au reușit să obțină mandatul pentru a intra în curte. Bărbatul era acasă dar s-a refugiat în pod, înarmat cu un cuțit, fiind cu greu imobilizat și capturat.

Locuitorii din Bran au urmărit derularea evenimentelor șocați fiind de oribila crimă. Ucigașul care i-a atacat pe cei doi tineri le cerea de mai multă vreme să își mute gardul 10 centimetri astfel încât grădina lui să fie mai mare cu o palmă.

Vizualizări: 2,341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: