Anchetă

Bărbați din Gorj și Hunedoara, condamnați după ce au fost păcăliți de o prostituată

Mai mulți bărbați au fost condamnați în urmă cu trei zile la Judecătoria Sibiu, pentru tâlhărie calificată. Asta pentru că și-au făcut singuri dreptate după ce au fost înșelați de o prostituată și de peștele ei. 

Unul dintre bărbați are 49 de ani și este din Motru, acesta fiind condamnat la trei ani cu suspendare pentru tâlhărie calificată. Acestuia o să i se scadă din pedeapsă cele câteva luni de arest preventiv și arest la domiciliu făcute în perioada 15 ianuarie 2020 - 21 iunie 2020.

Un alt bărbat este din Deva, are 39 de ani și a fost condamnat tot la trei ani cu suspendare și tot pentru tâlhărie calificată. Și acestuia i s-au scăzut lunile de arest preventiv.

Un al treilea condamnat este născut în Italia, dar are reședința în Rovinari, acesta primind doi ani cu suspendare, din care se scad cele trei luni de arest la domiciliu.

Al patrulea condamnat are 33 de ani și este din Hunedoara, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată, acesuia fiindu-i scăzută ziua de reținere. Și el a fost condamnat cu suspendare.

Concret, cei patru au intrat în noaptea de 13/14 ianuarie 2020, în jurul orei 03.20, în locuința închiriată de o prostituată și de peștele ei, de unde au recuperat suma de 200 de lei cu care fusese păcălit unul dintre ei. Asta după ce l-au bătut bine pe pește, iar pe fată doar au speriat-o.

 

Desigur, au distrus ușa și alte bunuri din casă. Bărbații erau la un local din Deva, când s-au gândit să îi ofere unuia dintre ei, cu care perfectau o afacere, puțină distracție. Au apelat un număr de telefon găsit pe publi24, au negociat prețul, doar că ajuns acolo, tânăra i-a cerut clientului să facă un duș înainte. Acesta s-a simțit ofensat, s-a iscat o ceartă, iar din camera vecină a ieșit peștele, care l-a dat afară, fără a-i returna suma de 200 de lei pe care o achitase. 

Bărbatul s-a întors la amicii lui, au făcut o vreme haz de necaz, după care le-a venit ideea să își recupereze banii, iar de aici totul a degenerat.

Sentința pronunțată pe 23 noiembrie de Judecătoria Sibiu nu este definitivă.

 

Vizualizări: 8,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: