Eveniment

Jandarm mort, cu gâtul tăiat

Un jandarm de 40 de ani a fost găsit mort astăzi, într-o anexă a locuinței sale din comuna Lumina. Acesta prezenta o plagă tăiată la nivelul gâtului.

“Polițiștii sunt la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, sub coordonarea procurorului militar din cadrul Parchetului Militar Constanța de pe lângă Tribunalul Militar București”, a transmis IPJ Constanța.

Jandarmeria Română a transmis un mesaj de condoleanțe. “Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această după-amiază în garajul casei sale din Năvodari. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era subofițer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța și avea 40 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate.

La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate.Dumnezeu să îl ierte!”, a transmis Jandarmeria Română, cât și Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa, acolo unde bărbatul de 40 de ani era angajat.

 

Vizualizări: 2,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: