Social

UATAA Motru are de recuperat peste 16 milioane lei de la populație 

Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă (UATAA) Motru are de recuperat de la cetățeni peste 16 milioane lei. Conform datelor publicate de reprezentanții uzinei, opt asociații din cele șaptesprezece înregistrează datorii de peste 1 milion de lei. Este și o asociație, nr. 9, care are datorii față de uzină de peste 2 milioane lei. 

 

Conducerea uzinei dă vina pe asociațiile proprietari pentru sumele mari nerecuperate, pe care le acuză de neimplicare. ”Întrucât datoriile Asociațiilor de Proprietari sunt foarte mari iar implicarea reprezentanților acestora este inexistentă am considerat necesară publicarea datoriilor și încasărilor pe care le are fiecare asociație astfel încât, locatarii branșați la sistemul de încălzire centralizat să cunoască situația exactă”, a spus conducerea UATAA Motru. 

 

Reprezentanții UATAA fac apel la cetățeni pentru a mai plăti din datoriile restante. ”Atenționăm asupra faptului că așa cum au crescut prețurile la energia electrică, gaze, a crescut substanțial și prețul combustibilului (păcură) cu care SC.UATAA Motru SA. trebuie să funcționeze în perioada de iarnă în condițiile în care prețul pe Gcal nu a crescut din ianuarie 2019. Vă rugăm să dați dovadă de responsabilitate, să achitați datoriile restante astfel încât împreună să trecem cu bine și iarna 2022-2023”, a transmis conducerea uzinei. 

 

Vizualizări: 963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: