Social

Turneul 2 Semifinal baschet U15 feminin se joacă la Târgu Jiu

Echipa de baschet feminin U15 a CSM Târgu Jiu va disputa la finalul acestei săptămâni cel de-al doilea turneu din Grupa A1. Calificată în faza superioară a competiției, la Turneul Semifinal, echipa pregătită de Laurențiu Răuț va juca meciurile Turneului 2, la Târgu Jiu, contra CS Câmpina și ACS Rookies Oradea. Tinerele baschetbaliste vor calificarea la Turneul Final.

Timp de două zile, sâmbătă și duminică, Sala „Voievod Litovoi“ din Târgu Jiu va găzdui meciurile turneului 2 semifinal din Grupa A1, din care fac parte CSM Târgu Jiu, CSS Alexandria, CSS Premium Sibiu, ACS SIC Sepsi Sfântu Gheorghe, CS Câmpina și ACS Rookies Oradea. După primul turneu semifinal, CSM Târgu Jiu păstrează șanse de calificare la Turneul Final. Pentru a se califica mai departe, CSM Târgu Jiu are nevoie de o victorie la o diferență de minim 13 puncte contra CS Câmpina. Meciul de sâmbătă, 17 februarie, este unul extrem de important în lupta pentru calificare. Partida cu CS Câmpina va începe la ora 16.00, iar gorjencele speră să aibă parte de susținere din partea suporterilor pentru a obține victoria care să le ducă la Turneul Final.

Laurențiu Răuț, antrenor echipa de baschet feminin U15 CSM Târgu Jiu: ”Este un turneu important pentru noi, deoarece ne jucăm ultima șansă de a necalifica la Turneul Final, asta însemnând să câștigăm meciul cu Câmpina la o diferență de minim 13 puncte, orice alt rezultat ne scoate din cursa pentru turneul final. Nu va fi ușor, dar dacă vrem să ne calificăm trebuie să dăm totul pe teren în acest meci”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Teodora Sarcină, Iulia Bâtoancă, Carla Deaconu, Ilinca Oproiu, Bianca Bliduți, Iulia Merișescu, Miruna Bălășoiu, Ariana Folcuț. Antrenor: Laurențiu Răuț.

 

Vizualizări: 221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: