Ultima oră

Trei victorii la rând pentru FCU Craiova 

Oltenii au câștigat, în deplasare, scor 1-0, împotriva celor de la FC Voluntari, într-un meci din etapa a 20-a a SuperLigii

Giovanni Costantino începe să lege rezultatele la FCU, iar victoriile aduc victorii. Echipa a căutat victoria încă din startul meciului, atunci când FCU nu a arătat nicio clipă că este echipa oaspete în acest meci. Achim a orchestrat foarte bine atacurile oltene încă din primele minute ale jocului, iar faptul că juveții aveau de gând să atace și să marcheze era evident. În minutul 21, Chițu marchează, dar golul său este anulat în camera VAR în urma unui ofsaid la Sidibe.Două minute mai târziu, marchează și Armaș pentru Voluntari, dar internaționalul moldovean s-a aflat în ofsaid în momentul în care a împins mingea în poartă, golul fiind anulat de VAR.

În minutul 37, Sidibe pleacă într-o cursă pe partea dreaptă și îi centrează lui Bauza. Decarul Știnței încearcă să preia și îi așează perfect mingea lui Blănuță, iar internaționalul U 21 șutează din prima imparabil în plasa porții lui Fernandes, stabilind scorul pauzei. 

După pauză, alte două ocazii a mai avut același Blănuță, care începe să îl facă uitat pe Compagno la FCU. Știința rezistă până în final și pleacă de pe terenul ilfovenilor cu toate cele trei puncte.

Giovanii Constantino, antrenor FCU Craiova: ”Am făcut un meci bun. În prima repriză am făcut un joc bun. Din punct de vedere tactic, știam că cei de la FC Voluntari joacă în sistemul 3-5-2 și au un fotbal vertical. Le-am spus jucătorilor mei că trebuie să fie atenți pentru că ei joacă foarte bine pe mingea a doua. În prima repriză i-am blocat bine pe adversari”. ”Blănuță este un jucător de calitate, este pe drumul cel bun, muncește. Are mentalitatea necesară pentru a deveni mai bun. Poate deveni unul dintre cei mai importanți jucători din SuperLigă. A început să marcheze, are încredere în el. Însă, sunt supărat pe el pentru că putea înscrie și al doilea gol în acest meci. Are potențial pentru a înscrie mai multe goluri“.

 

Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: