Ultima oră

FCU Craiova deschide etapa a 20-a din SuperLiga României.

Oltenii vin după două victorii consecutive, 2-0 cu FCSB, în Cupa României, și 2-0 cu FC Botoșani, în campionat.

Înaintea meciului, antrenorul oltenilor a fost lăudat pentru parcursul echipei, însă antrenorul italian rămâne cu picioarele pe pământ. Acesta i-a lăudat pe ilfoveni, care vin după succesul cu Rapid din Giulești, scor 2-1.

Fotbal Club Universitatea 1948 va întâlni vineri, 15 decembrie, cu începere de la ora 17:00 FC Voluntari. În cadrul conferinței de presă, premergătoare meciului cu FC Voluntari, Giovanni Costantino și mijlocașul belgian Van Durmen au vorbit despre duelul din deplasare al alb-albaștrilor.

Giovanni Constantino, antrenor FCU Craiova: ”Toată lumea spune că echipa este bună acum, cred că da. Este ca o mașină, multă lume vrea o mașină frumoasă, dar dacă o roată este spartă o Lada poate fi mai rapidă decât un Ferrari. Sunt aici pentru a face mașina să meargă. Suntem într-o formă bună fizică. Au calitatea mentală de a înțelege că dacă vrei să ai rezultate trebuie să fii o echipă, să lucreze împreună în apărare și atac. Cel mai important este că lucrează împreună. Este doar începutul muncii. Fiecare meci este diferit și nu putem să comparăm un meci cu altul. FC Voluntari este o echipă foarte solidă, au apărători buni cu experiență și cu Rapid nu au avut de multe șanse, dar au câștigat, deci sunt periculoși”.

Van Durmen, mijlocaș FCU Craiova: „Mergem la acest meci cu o atitudine bună și suntem gata să face tot ce depinde de noi ca "să ne întorcem acasă cu un rezultat bun. Ne dorim să câștigăm această partidă, iar noi știm că nu o să fie un meci deloc ușor. După ultimele rezultate încrederea noastră ește și mai mare și suntem convinși că suntem pe drumul cel bun."

Vizualizări: 466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: