Social

Post de conducere scos la concurs la o primărie din Gorj

Primăria orașului Rovinari anunță organizarea concursului de promovare pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere vacante de șef serviciu.

Funcția de șef serviciu este pentru Compartimentul de Achiziții Publice, Fonduri Europene din cadrul Primăriei Rovinari.

Pentru a putea participa la concurs candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, studii universitare de master absolvite cu diplomă în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educaţiei naţionale nr.1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, să fie numiţi într-o funcţie publică de clasa I și să nu aibă o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.

Vechimea minimă necesară în specialitatea studiilor este de 5 ani.

Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 27 martie, iar data la care va avea loc proba scrisă este 7 aprilie. Data și ora probei de interviu vor fi afișate pe site-ul instituției care organizează concursul, odată cu publicarea rezultatelor probei scrise.

Vizualizări: 1,060

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: