Social

FCU Craiova așteaptă meciul cu Sepsi pentru play-off

Oltenii de la FCU Craiova nu au reușit să tranșeze calificarea în play-off la meciul din ultima etapă a sezonului regulat cu FC Hermannstadt și trebuie să aștepte rejucarea meciului cu Sepsi.

Sezonul regulat din campionatul 2022 – 2023 s-a încheiat duminică cu meciurile în care au fost implicate cele două echipe care mai au de disputat un meci. Jocurile FCSB – Sepsi OSK, scor 1-0, și Hermannstadt – FC U Craiova, scor 1-0, nu au lămurit deloc situația locului șase care rămâne să fie decisă de meciul direct.

Cum oltenii de la FCU Craiova n-au reușit să treacă de sibieni rămâne de văzut acum, la meciul direct cu Sepsi, dacă a meritat să lupte pentru rejucarea meciului.

Ultima clasată din play-off-ul Superligii se va decide joi, 16 martie, de la ora 21.00, pe stadionul din Sfântu Gheorghe, când FC U Craiova și Sepsi OSK se vor lupta pentru poziția a 6-a.

FCU Craiova are 40 de puncte și ocupă locul șase, fiind la doar un punct peste Sepsi, care are 39 de puncte după ce i s-au luat punctele date de comisiile FRF, la masa verde, din meciul cu FCU. 

Vizualizări: 469

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: