Social

Studio de înregistrări, în demisolul primăriei

Administrația locală din orașul gorjean Bumbești Jiu vrea să închirieze un spațiu situat la demisolul primăriei. Destinația spațiului respectiv este pentru desfășurarea activității de studio de înregistrare audio. 

Demersul autorităților locale a pornit de la o cerere înaintată de reprezentantul unei intreprinderi individuale. Spațiul respectiv are o suprafață de 56.29 mp, planul administrației locale fiind de a-l închiria pentru o perioadă de 10 ani, cu drept de prelungire prin act adițional. 

Consiliul Local Bumbești Jiu a aprobat, în ședința din 23 februarie, scoaterea la licitație publică deschisă, cu strigare și adjudecare la cel mai mare preț oferit, a spațiului din clădirea situată pe strada Parângului din localitate. 

Redevența minimă stabilită ca preț de pornire a licitației este de 4.70 lei/mp/lună. Costurile generate de folosința spațiului, utilitățile și administrarea acestuia vor fi în sarcina exclusivă a chiriașului.

Prin închirierea acestui spațiu, autoritățile locale spun că vor să atragă venituri suplimentare la bugetul local. ”Acest spatiu este în prezent neutilizat, actualmente fiind gol, neaducând niciun beneficiu, ba chiar aducând cheltuieli cu intreținerea, drept urmare este oportună valorificarea acestuia prin închiriere”, se arată în studiul de oportunitate.

 

Vizualizări: 773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: