Eveniment

Cine a ucis-o pe Andreea Morega

O tânără gorjeancă de 21 de ani, studentă la Medicină, a fost găsită fară suflare în apartamentul iubitului. Tânărul a ucis-o într-un moment de gelozie. Andreea Morega era din Padeș, Gorj, chiar dacă inițial s-a spus că este din Baia de Aramă.

Bărbatul, cu doi ani mai mare și student la Medicină, dar și la Teologie, a fost prins în județul Caraș-Severin. Și-a recunoscut fapta și a marturist că a fost gelos.

Andreea era studentă în anul 3 la Medicină în Timișoara, iar din decembrie avea o relație cu Mirel, pe care-l cunoscuse prin intermediul prietenelor. Vineri după cursuri a mers la el.

Câteva ore mai târziu a ajuns acasă și sora tânărului de 23 de ani și a găsit ușa camerei lui închisă cu cheia. După ce a forțat clanța, a găsit-o pe Andreea pe pat. Nu mai avea puls și era plină de sânge, de la mai multe lovituri de cuțit.

Polițiștii l-au găsit pe Mirel în casa părinților lui din Caraș-Severin. Le-ar fi povestit anchetatorilor că a fost orbit de gelozie și a recunoscut că el a omorât-o pe Andreea. În încercarea de a se salva, fata l-a zgâriat pe față.

Andreea era din Padeș, județul Gorj. Era singurul copil al familiei, iar cei dragi o așteptau vineri seară acasă, așa cum mergea vinerea, o dată la două săptămâni.

 

Vizualizări: 3,969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: