Eveniment

Trei tineri din Tismana, prinși la furat

Trei tineri din Tismana au fost opriți azi-noapte de polițiști, deoarece aveau asupra lor bagaje voluminoase.

 
"Dată fiind ora târzie, polițiștii le-au solicitat acestora să se oprească pentru legitimare, însă aceștia au fugit, neconformându-se somației polițiștilor, care, au procedat la urmărirea, prinderea și încătușarea tinerilor cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, toți din sat Pocruia, județul Gorj", a comunicat Poliția.

În urma controlului bagajelor pe care le aveau asupra lor, polițiștii au găsit obiecte electrocasnice și vestimentare, sustrase din locuința unei familii din aceeași localitate.

De asemenea, tinerii prinși de polițiști sunt bănuiți de săvârșirea unei alte infracțiuni de furt calificat ce a avut loc cu o noapte înainte, la aceeași adresă, întrucât, la data de 7 decembrie 2023, un bărbat a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în casă, sustrăgând din dormitor un televizor, iar din beci, un cazan pentru fabricat țuică, toate aceste bunuri fiind identificate în posesia celor 3 tineri.

Bunurile găsite au fost restituite de către polițiști proprietarilor de drept, iar în cazul bărbaților, au întocmit dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Totodată, față de cei 3 bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Vizualizări: 881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: