Actualitate

Trei primării din Gorj caută șoferi

Primăria Comunei Slivilești, judeţul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unui post de șofer. Candidații trebuie să aibă liceu sau școală profesională, permis deconducere categoriile B, C, D, BE, CE, DE, atestat profesional pentru transport persoane, vechime în specialitate de cel puțin 5 ani. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 28 iulie. Concursul va fi pe 2 și 5 august, proba scrisă și interviul.

Primăria Motru caută un șofer pentru Compartimentul administrativ. Candidații trebuie să aibă studii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat; să dețină permis de conducere categoria B valabil, cu vechime în conducere minimum 1 an. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 23 iulie. Prima probă a concursurilor este 3 august - scrisul, iar interviul va fi pe 6 august.

Un alt post de șofer este scos la concurs de Primăria Oraşului Bumbeşti-Jiu. Sunt necesare studii generale; permis de conducere categoriile B, C, D; certificat de atestare profesională transport rutier de persoane. Termenul limită de depunere a dosarelor este 23 iulie.

Prima probă a concursului, cea scrisă, va fi pe 4 august, proba practică pe 9 august și interviul pe 12 august.

Vizualizări: 6,514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: