La modă

Trambulinele, cele mai apreciate jucării de exterior

Trambulinele sunt printre cele mai apreciate jucării de exterior. Cei mici își pot consuma energia și sunt în deplină siguranță dacă trambulina are și o plasă de protecție. Trambulinele sunt de mai multe tipuri, diferențele cele mai importante fiind elasticitatea suprafeței pe care se sare și dimensiunea trambulinei.

Elasticitatea determină înălțimea la care poate ajunge copilul în momentul săriturii. Dacă este foarte mic, copilul e bine să nu ajungă foarte sus în timpul unui salt, atât din punctul de vedere al siguranței, cât și al distracției micuțului.

Dimensiunea unei trambuline se alege în funcție de numărul de copii care urmează să țopăie în ea și de vârsta copilașilor. Dacă doriți o trambulină în care să se joace mai mulți copii în același timp, trebuie să fie mare și să fie obligatoriu împrejmuită pentru a nu exista riscul ca vreunul dintre cei mici să cadă după trambulină.

Apropo de criteriile în funcție de care trebuie să o alegeți, trebuie să fiți atenți la:

Sistemul de siguranță: Pentru protecția celor mici este nevoie să ne asigurăm că setul trambulinei cuprinde și o plasă de siguranță. De asemenea, trebuie o montare atentă a elementelor trambulinei și o ancorare corespunzătoare pe teren. De preferat este ca aceasta să fie montată pe pământ și pe o suprafață cât mai plată.
Dimensiunea: Dacă o trambulină de mici dimensiuni are un diametru de 90 cm, una mare poate depăși 5 m.
Accesorii: Un set complet trebuie să cuprindă pe lângă plasa de siguranță și alte accesorii importante. Printre acestea sunt: scara, salteaua de protecție, prelata, plasa de săritură, arcuri, ancore, și elastice.
Culoarea: Trambulinele pot avea diverse culori, care să mulțumească băieții, fetele și părinții, dar care să se încadreze plăcut și în design-ul curții: albastre, gri, mov, negre, roz și verzi.
Brand: O trambulină de la un producător consacrat este mai scumpă, dar vă garantează calitatea și rezistența pentru un timp îndelungat. 
Prețul: Ultimul, dar nu cel din urmă, bugetul pe care îl alocă părinții achiziției trambulinei este un criteriu decisiv. 

Vizualizări: 575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: