Actualitate

Tot mai multe voci contestă selecția Directoratului CEO! Rezultatele interviurilor au fost trimise candidaților în miezul nopții!

Din ce în ce mai multe persoane contestă selecția făcută pentru Directoratul Complexului Energetic Oltenia! Așa cum v-am relatat în ultimele săptămâni, 35 de persoane au participat la selecția făcută de o firmă din Cluj.

În urmă cu 10 zile, candidații au fost chemați la interviu de un psiholog și un psihoterapeut, iar rezultatele au fost surprinzătoare pentru toată lumea. Dan Plaveti, Constantin Trufelea și Ion Bălășoiu au corespuns cerințelor firmei de recrutare, restul fiind considerați nepotriviți pentru posturile respective.

Cât de serioasă a fost această selecție? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, de la lideri de sindicat, politicieni și angajați ai companiei energetice. Cei care au participat la interviu au fost anunțați că au picat proba de o manieră total neprofesionistă și nedemnă de o firmă care se ocupă de recrutarea unor directori la una dintre cele mai mari companii ale statului român.

În miezul nopții, puțin după ora 00.00, candidații au fost notificați printr-un email că au fost respinși, textul prin care au fost notificați de acest lucru fiind unul pe care și un copil de clasa a VII – a îl poate compune mai bine și, în niciun caz, nu ar avea atâtea greșeli. În mailul trimis de specialiștii firmei de recrutare nu s-a trecut însă punctajul pe care l-au obținut ”neadmișii”, așa cum au fost trecuți cei care nu au trecut interviul.

 

 

Vizualizări: 3,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: