Eveniment

TIR mistuit de flăcări

Un TIR care circula pe DN56A, între localităţile Bucura şi Recea din judeţul Mehedinţi, a luat foc. Şoferul a reuşit să se salveze şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la un echipaj medical, el refuzând transportul la spital. Cel mai probabil, focul a pornit de la un scurtcircuit electric

 

”Trei echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit de urgenţă, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autotren, pe DN 56A, între localităţile Bucura şi Recea”, a transmis ISU Mehedinţi.
 
  
  
TIR-ul transporta alimente şi a fost cuprins de flăcări în totalitate. ”La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la întreg autotrenul încărcat cu produse alimentare. Aceştia au localizat şi stins incendiul în limitele găsite”, a precizat ISU Mehedinţi.
 
Şoferul s-a autoevacuat.  ”Până la sosirea forţelor de intervenţie, şoferul se autoevacuase. Acesta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD la locul evenimentul, refuzând transportul la spital”, precizează sursa citată. 
 
Potrivit pompierilor, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit electric.

Vizualizări: 1,067

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: