Eveniment

Motociclist rănit azi-noapte

Un accident rutier a avut loc azi-noapte în Târgu Jiu, pe str. Alexandru Ioan Cuza. Un motociclist a fost rănit. Un echipaj medical a acordat primul ajutor și a preluat rănitul, pentru a-l transporta la Unitatea de Primiri Urgențe.

actualizare: ”Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că o tânără de 22 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada A.I. Cuza, din localitatea de domiciliu, când a efectuat virajul la stânga către strada 1 Decembrie 1918, a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un băiat de 16 ani, din aceeași localitate, ulterior acesta fiind proiectat într-un autoturism parcat. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului motociclului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” transmite Poliția Gorj.

 

Vizualizări: 1,607

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: