Social

Târgujianul Andrei Dragu a semnat cu FCU Craiova

 Fotbal Club Universitatea a realizat și transferul lui Andrei Dragu. În jurul orei 23:00, actele pentru transferul lui Andrei Dragu la FCU au fost rezolvate, iar Ediție.ro a stat de vorbă cu noul jucător al alb-albaștrilor.

Andrei Dragu este oltean la origine, din Târgu Jiu, evoluând în trecut la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Este născut în anul 1999, jucător de picior stâng, și poate evolua atât ca fundaș stânga, dar și ca mijlocaș stânga și dreapta.

"Actele s-au semnat după ora 23:00. Eu abia ce am ieșit din birou. Sunt încă la Botoșani, dar de marți sunt în Bănie, acolo unde mă simt cu adevărat ca acasă. Eu sunt din Târgu Jiu, dar pot să afirm cu tărie că în Craiova mă simt ca acasă. Cum s-a realizat acest transfer? Totul a început să prindă contur după meciul lui FC Botoșani cu UTA. Am primit un mesaj de la fiul domnului Adrian Mititelu, agentul meu Leonid Istrati a avut și el un rol foarte mare la realizarea acestui transfer, dar totul s-a clarificat și s-a realizat abia atunci când am discutat cu domnul Adrian Mititelu senior. Îi mulțumesc pe această cale pentru șansa pe care mi-o oferă la FCU și vreau să vă spun că merg în Bănie să lupt pentru titularizare. Nu m-am născut titular. Voi munci la antrenamente și voi intra să joc când este nevoie de mine. Nu am un post anume preferat. Eu pot să joc acolo unde este nevoie de mine pe pozițiile de fundaș stânga, mijlocaș stânga sau mijlocaș dreapta. Am jucat de mai multe ori împotriva lui FCU. Am jucat și pe timpul în care ne-am întîlnit în Liga 2. Atunci eram la Pandurii. Nu voi avea probleme de acomodare cu noii mei colegi. Vin la FCU cu inima deschisă și cu gândul că voi pune umărul la rezultate cât mai bune", a spus Andrei Dragu.

 

 

Vizualizări: 347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: