Eveniment

Condamnat după ce și-a arătat fundul în public

Un gorjean din Dănciulești a fost condamnat la amendă penală după ce și-a dat pantalonii jos în timpul unul scandal. Sentința pronunțată pe 15 iulie de Judecătoria Târgu Cărbunești nu este definitivă.

Fapta s-a petrecut în octombrie 2019, când poliția a fost sesizată de un localnic că, în timp ce se afla pe raza comunei Dănciulești, pentru a executa unele lucrări de refacere a unei conducte din plastic, folosită la aducțiunea apei potabile dintr-un izvor captat spre locuința părintească, un vecin i-a distrus o parte din conductă, prin secționare cu o cazma.

Vecinul l-a mai amenințat că îi distruge buldoexcavatorul, împiedicându-1 să mai continue lucrările de înlocuire a conductei, susținând fără drept că terenul îi aparține.

Mai mult, a spus că dă foc utilajului și se autoincendiază cu benzina ce o avea asupra sa, după care “a săvârșit acte de exhibiționism, prin aceea că și-a lăsat în jos pantalonii și lenjeria intimă, expunându-și organele genitale și posteriorul față de persoanele aflate la fața locului”, după cum se precizează în documentul de la instanță.

Bărbatul s-a ales cu mai multe amenzi penale, fiind sancționat atât pentru amenințare și distrugere, cât și pentru tulburarea liniștii publice și încălcarea bunelor moravuri.

Vizualizări: 2,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: