Social

Noi stații pentru mașinile electrice, în Gorj

Tot mai multe primării construiesc stații de încărcare pentru mașinile electrice. Autoritățile din Runcu anunță că lucrează la încă patru astfel de stații ce vor deservi proprietarii de mașini electrice, atât localnici, cât și turiști.

 

În prezent, mai sunt două stații de încărcare electrică în comuna Runcu, dar sunt pentru mașinile primăriei. Vor mai fi realizate încă patru ce vor fi puse în funcțiune peste o lună.

 

“Mai avem încă două stații care sunt la dispoziția autorităților publice locale pentru propriile mașini. Mai construim încă patru: două pentru încărcare rapidă și două pentru 22 de kw, care vor fi active din 15-20 februarie. Se vor adresa tuturor posesorilor de mașini electrice contracost. E o investiție frumoasă care sperăm că va fi în beneficiul consumatorilor”, a declarat primarul din Runcu, Adi Câmpeanu.

Și în localitatea Polovragi, vor fi realizate patru astfel de stații. Vor fi destinate atât localnicilor, dar și turiștilor pentru că două dintre stații vor fi ridicate în zone intens tranzitate de vizitatori.

Vizualizări: 552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: