Social

Ce target își propune primarul Romanescu pentru alegerile locale

Peste 50%, majoritate în Consiliul Local și doi viceprimari de la PSD. E targetul primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pentru alegerile locale din acest an. Edilul susține că are foarte multe proiecte pe fonduri europene aprobate pentru următorii ani, iar o majoritate în Consiliul Local, ar simplifica lucrurile. Acesta a mai declarat că nu are o problemă cu opoziția constructivă, dar nu suportă opoziția distructivă. 

Indiferent de numele contracandidaților, primarul Marcel Romanescu e sigur pe victorie și în acest an. „Strategia de la PSD nu e influențată de viitorii contracandidați. Mai buni, mai răi, mai profesioniști sau lipsiți de profesionalism, noi ne facem propria strategie. Așteptăm să vedem numele. Momentan sunt doar speculații cu privire la cine vrea să candideze la Primăria Târgu Jiu”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Edilul a mai punctat că își dorește majoritate în Consiliul Municipal ca să poată avea doi viceprimari de la PSD. „Targetul nostru e altul. Nu ne gândim, așa cum ne gândeam în PNL, la câștigarea alegerilor, ci la procentul cu care vom câștiga alegerile. Cel mai important lucru e să ne constituim o majoritate simplă, făcută din reprezentanții PSD în Consiliul Local. Acum pentru asta tragem, să avem posibilitatea să avem doi viceprimari din PSD și câștigarea alegerilor cu peste 50%”, a mai declarat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: